Til innholdet

Om Marthinsen & Duvholt AS

Marthinsen & Duvholt ble etablert av to tidligere kollegaer og venner i 1999. Siden har vi opplevd stor vekst og er i dag en av Østlandets største entreprenørselskaper.

I dag er vi en komplett anleggsentreprenør som er spesialisert innen vei-, vann- og avløpsfagene, i tillegg til større tomteutbygginger, og jernbane- og tunnelarbeider. Hovedkontoret vårt ligger i Sandefjord, med avdelingskontor på Fornebu. Vi utfører både små og store oppdrag over hele Østlandet.

Selve ryggraden i selskapet, er våre dyktige medarbeidere. Sammen bryr vi oss om prosjektene våre, miljøet rundt oss og om hverandre. Derfor legger vi stor vekt på å skape en god bedriftskultur, og å tilby et arbeidsmiljø preget av kompetanseutvikling, samarbeid og faglig stolthet. Vårt felles mål er at alle skal bidra til at alle føler delaktighet, samhold og ansvar.

I 2011 kom Skanska Norge inn på eiersiden i Marthinsen & Duvholt. I dag er vi et heleid datterselskap i Skanska Norge, et oppkjøp som ledet til spennende og større prosjekter for alle våre ansatte.

Nøkkelfakta

 • Ledes av administrerende direktør Hans Kjetil Traen
 • Selskapsform: Aksjeselskap
 • Organisasjonsnummer 980 416 976
 • Omsetning 2021: 1.026 mill. kr.
 • Antall ansatte: 240
 • Hovedverneombud: Knut-Erik Andersen
 • Bedriftshelsetjeneste Skanska BHT
 • Forsikringsselskap IF Skadeforsikring
 • Revisor: EY AS

Sentral godkjenning

Marthinsen & Duvholt er godkjent under følgende områder:

Prosjekterende

 • Vei-, utearealer og landskapsutforming. Tiltaksklasse 3.
 • Vannforsynings- og avløpsanlegg. Tiltaksklasse 2.

Utførende:

 • Innmåling og utstikking av tiltak. Tiltaksklasse 3.
 • Vei- og grunnarbeider. Tiltaksklasse 3.
 • Riving og miljøsanering. Tiltaksklasse 3.
 • Plasstøpte betongkonstruksjoner. Tiltaksklasse 3.

En moderne maskinpark

Marthinsen & Duvholt har investert i en moderne og godt vedlikeholdt maskinpark. I dag består den hovedsakelig av gravemaskiner, hjullastere, lastebiler og valser. Det grønne skiftet i anleggsindustrien har ført til at Marthinsen & Duvholt er en av de første virksomhetene i Norge som tar i bruk de utslippsfrie, elektriske Zeron-gravemaskinene på våre byggeprosjekter.

Vi har utviklet gode rutiner for jevnlig vedlikehold og sertifisering av maskiner og utstyr. Dette sikrer oss en effektiv og pålitelig maskinpark, slik at vi unngår unødvendige opphold på våre prosjekter. Marthinsen & Duvholt har også et eget verksted med dyktige ansatte som sørger for at utstyret vårt alltid er i topp stand og i tråd med forskriftene.

Etikk

Vi i Marthinsen & Duvholt skal være et forbilde i vår næring når det kommer til etikk og vi har en tydelig visjon: Null etiske brudd. Vi tolererer ingen former for korrupsjon, bestikkelser, underslag, konkurransesamarbeid, diskriminering eller trakassering. Her kan du lese mer om etiske retningslinjer for våre leverandører (PDF).

Les mer om etikk på Skanska sine sider.

Våre verdier

Verdiene er vårt fundament, og sier noe om hvem vi er, hvordan vi skal handle og hva vi tror på.

Vis ansvarlighet

Vi bryr oss om mennesker og miljøet rundt oss. Vi arbeider sikkert – eller ikke i det hele tatt. Vi går aldri forbi en usikker arbeidsoperasjon. Vi er en pådriver for grønne løsninger og prioriterer helse, miljø og livskvalitet i alt vi gjør. Vi opptrer seriøst og ansvarlig overfor kommende generasjoner.

Vær åpen og ærlig

Vi driver vår virksomhet med integritet og åpenhet. Vi følger våre etiske retningslinjer og aksepterer ikke avvik. Hos oss skal alle føle seg trygge til å si hva de mener.

Bil bedre – sammen

Vi er en lærende organisasjon, og ser alltid etter forbedringer og nye løsninger. Vi benytter vårt mangfold og skaper merverdi gjennom et nært samarbeid med kunder, partnere og lokalsamfunn. Vi har en inkluderende kultur, er ydmyke og viser hverandre tillit og respekt.

Skap kundeverdi

Vi bidrar aktivt til at våre kunder når sine mål. Vi kjenner både våre kunder og kundens kunder. Deres behov er vårt utgangspunkt for å utvikle gode løsninger.

GDPR

Vi tar ditt personvern på alvor. Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du kontakte oss per e-post: dpm_norge@skanska.no

 

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmennheten tilgang på informasjon. Her kan du lese hvordan Marthinsen & Duvholt forholder seg til, og jobber med, etterfølgende av åpenhetsloven